Mütevelli Heyeti

► Berç Köşeyan

  05.04.1931 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini Pangaltı Lisesi’nde, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde tamamlamıştır. Serbest olarak diş hekimliği yapmış ve 1998 yılında emekli olmuştur.

► Tülün Köşeyan

  10.01.1939 İstanbul doğumludur. İstanbul Kız Lisesi mezunudur. Antika ürünlerin alım-satımı üzerine çalışmış ve 1998 yılında emekli olmuştur.

► Arman Yılmaz

  14.05.1978 Ergani doğumludur. Lise eğitimini Ankara Anadolu Lisesi’nde, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlamıştır. Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümü’nde Ekonomi Hukuku üzerine yüksek lisans yapmıştır. Serbest olarak avukatlık faaliyetini sürdürmektedir.

► İlker Yakut

  03.07.1976 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini S.G. Avusturya Lisesi’nde, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlamıştır. Köln Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü’nde Vergi Hukuku üzerine yüksek lisans yapmıştır. Serbest olarak avukatlık faaliyetini sürdürmektedir.

► Alper Yakut

  08.12.1981 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini Bahçelievler Anadolu Lisesi’nde, lisans eğitimini Kadir Has Üniversitesi İ.İ.B.F. Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İktisadı Enstitüsü’nde Lojistik Yönetimi üzerine yüksek lisans yapmıştır. Serbest olarak S.M. Mali Müşavirlik faaliyetini sürdürmektedir.